Εθνικαρασ : Ba Ytvv6inrowm - Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας».

Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας».

Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον
Fzr6aydhutjwqm from hellasjournal.com
Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί .

Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης.

"εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά .

Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας.

Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . N5n93b6gzwwyrm
N5n93b6gzwwyrm from www.novasports.gr
Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σίγησε η φωνή του εθνικάρα.

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο .

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53.

Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί .

Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . H 8rylikh Diadromh Toy E8nikara Sta Ellhnika Ghpeda Newsbeast
H 8rylikh Diadromh Toy E8nikara Sta Ellhnika Ghpeda Newsbeast from www.newsbeast.gr
Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης.

Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, .

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Ο «εθνικάρας» νοσηλευόταν στον «ευαγγελισμό», δίνοντας τη δική του μάχη με την πανδημία που έχει ταλανίσει όλο τον κόσμο. Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών .

Εθνικαρασ : Ba Ytvv6inrowm - Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας».. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί .